Recidence at Pottery workshop, Jingdezhen china 2007
I seks dage (svarende til den kinesiskearbejdsuge) at indsamle og registrere kasseret
porcelæn på fabriksområdet og efterfølgende vise genstandene på forskellige måder, som
inddrager folkene i nærmiljøet.

Efterlysning
Fotokopierede sedler med billeder af et udvalg af de fundne genstande samt tekst på engelsk og kinesisk, der oplyste om, at jeg havde fundet disse ting, og hvis nogle havde behov for dem, kunne de kontakte mig ved hjælp af afrivningstalonerne med kontaktinfo nederst på sedlen. Jeg ville derefter sende tingene til dem.

Pyntehylla
Et stort reolsystem, der minder om en pyntereol med små rum, og som er et meget udbredt møbel i kinesiske hjem, blev sat op på gaden langs PWS’ facade. På hver af udstillingens seks dage viste jeg et udvalg af de genstande, som jeg havde fundet på den tilsvarende indsamlingsdag (første udstillingsdag: genstande fra første indsamlingsdag osv.).
I løbet af udstillingsperioden blev nogle ting flyttet rundt på eller taget af forbipasserende.

Lost and found
En opslagstavle med påskriften ”Tabt og fundet” på kinesisk blev monteret i portnerhuset ved indgangen til fabriksområdet. På tavlen hang et udvalg   af de fundne genstande, der hver især var udstyret med en seddel, der på kinesisk oplyste om fundstedet. En leg med idéen om, at nogle måske havde tabt og savnede disse ting. I løbet af den uge, som tavlen hang i rummet, blev  några af objekterne taget.